Info angående overnatting nasjonale skirenn sesonen 17/18.
Kretsen har tilbud for overnatting på nasjonale renn og mesterskap, se info i link under. Klubben bestiller samlet ved at deltakere melder seg på til undertegnede: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 930 85 463. Hver enkelt gjør opp direkte med overnattingssted.

Frist 30. september.

For første NC jr. Beitostølen har Janniche Stenset ordnet med felles overnatting.

https://www.skiforbundet.no/sor-trondelag/nyhetsarkiv/2017/9/bestilling-av-overnatting-20172018/

 

Starter 18/10-17

23 September kl 09.30 inviterer Skiavdelinga til en felles treningsdag / samling fra 1.klassingene og opp til senior. Her vil det bli variert program, felles lunsj, og kanskje kommer det en overraskelse ? Sted Eid Skole - mer info kommer :

)

Felles samling for HELE avdelinga i Bruksvallarna blir helga den 23-26 November. Sett av denne helga til trening og sosialt samvær.

 

I tillegg vil 15+ ha en egen treningssamling i Bruksvallarna. Mer info kommer når dette er klart.

23 September kl 09.30 inviterer Skiavdelinga til en felles treningsdag / samling for 1.klassingene og opp til senior. Her vil det bli et variert program med mulighet for prøving av rulleski m.m., felles lunsj og kanskje kommer det en overraskelse ? Gratis Leik t-skjorte til alle.

Sted Eid Skole.

Frist for påmelding er 11 september.

Påmelding her (gratis)

Spørsmål kan stilles med mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mob: 41105061