Påmelding klubbmesterskapet i langrenn 6 mars 2018
Klubbmesterskap i langrenn går tirsdag 6 mars, med start fra klokka 18.00. Rennet går i klassisk stil på Korsvegen. Enkeltstart alle klasser.

Påmelding med kommentar her eller mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn og fødselsår før kl.19 mandag 5 mars. NB! Om du meldte på sist behøver du bare si fra om det ikke passer på tirsdag. Vi beholder påmeldingslista fra sist påmelding.

Det er andre startnummer på dette rennet enn poengrenna, 50,- påmeldingsavgift som betales ved henting av startnummer før klokka 17.30 .

Premieutdeling etter påske.

Komitelister er sendt ut, Svein Unsgård er rennleder👍

Klubbmesterskapet langrenn utsettes til tirsdag 6 mars pga kulde

Poengrenn 2 går i klassisk stil med start ved Gåsbakken skole i kveld, 30 januar. Første start er klokka 18:00. Om du ikke har startnummer fra før, er det bare å møte opp en halvtime før. Legg gjerne igjen navn og alder her, så setter vi av et startnummer.

Dagens startliste finner du her

Velkommen!

Resultater fra kveldens poengrenn

Skiavdelinga arrangerer 2-delt smørekurs (gratis selvsagt) mandag 29 januar klokka 19:00 på Eid skole, barneskolen. Ole Johan fra Selbusporten kommer.

Del 1 er forbehold nybegynnere. Det betyr i praksis at vi helst ser at du som KAN å smøre ski kommer klokka 20:00, når kaffen starter :-) Dette for å senke terskelen for de som føler de kan lite eller ingenting.

Del 2 er selvsagt åpen for alle 

Agenda:

Del 1: 19:00 – 20:00           Smørekurs nybegynnere. Her blir det gått gjennom legging av festesmurning og glider. Vi ønsker å vise hvor lite produkter en trenger for å være med på ski.

Kaffe: 20:00 – 20:30           Kaffe og handling for de som ønsker å handle skismurning og tilbehør.

Del 2: 20:30 – 21:00           Prat og diskusjon rundt racing produkter.

21:00 – 21:30                     Handling for de som skulle ønske dette.

Om det er noen i klubben som har noen behov eller ønsker så er det bare å ta kontakt på forhånd så kan vi ta med dette.

Velkommen!